Tabuk nélkül, csak pozitívan!

The Moments Of Life

The Moments Of Life

A férfiak és nők gondolkodásmódja

avagy most lehull a lepel miért nem értjük meg egymást

2016. február 07. - MomentsofLife

Elgondolkodtatok már, hogy miért nem értitek meg a párotokat? Hogy miért van az, hogy látszólag ugyan arról beszéltek, és a végére kiderül, hogy igazából egyikőtök se arra gondlt mint a másik. Hogy miért van az, hogy azonos nemű személlyel sokkal simábban megy a társalgás, de ha az ellenkező nemről van szó... nos, vele gyakran katasztrófa.

Személy szerint én kismillószor gondolkozom ezen. Még úgy is, hogy szerencsésnek tartom magam, amiért megértő párom van (az esetek többségében :) ).
De néha nem fér a fejembe hogy mi az oka annak, hogy ennyire nem értjük egymást.

Ismerős?

A minap újra szembe jött velem egy videó, amivel már pár éve találkoztam, és már akkor is szinte katartikus volt a megértés okozta öröm, hogy lényegébe véve a dolog igen egyszerű.

Ezt szeretném veletek megosztani, tehát íme.

Megjegyezném, hogy női szemmel ahogy a Nőket leírja az úr, teljesen igaz. Minden betűjével egyet tudok érteni azzal ahogy a női agy működik szerinte, és még mindig hihetetlennek tartom kissé hogy a Férfiak ennyire máshogy működnek.

Szóval kedves Férfiak, véleményt kérek: valóban ennyire máshogy gondolkozunk?

 

A teljes előadást itt tudod megtekinteni, szerintem mindenképpen érdemes belenézni :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://themomentsoflife.blog.hu/api/trackback/id/tr178367592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása