Tabuk nélkül, csak pozitívan!

The Moments Of Life

The Moments Of Life

A Blogról

2016. január 18. - MomentsofLife

Rólam - ember a betűk mögött

 

Szia Mindenki!

Pomázi Szonja vagyok, 20 éves Budapesti lány, jelenleg Miskolcon egyetemista. Barna hajú, barna szemű, leginkább mosolygós, és lássuk be, kissé zakkant - olvass csak bele a cikkjeimbe :)

Azért kezdtem ezt a blogot, hogy megmutassam az élet napos oldalát, és hogy én is könnyebben lássam a fényt a saját életemben. Amolyan félig naplószerűség a dolog, és hihetetlenül élvezem.

Mindezek mellett a helyzet az, hogy ez nem csak az én blogom. Nem egyedül kezdtem az írást, és ezen túl is várok szívesen mindenkit, akit megfog bármelyik téma, vagy van sajátod amit szívesen megosztanál a másokkal.

Van kedved csatlakozni? Írj bemutatkozást és egy rövid próbacikket a momentsoflife@gmail.com email címre :)

 

 

 

Ars Poetica - avagy miről is szól a blog?

 

Az élet szép!

 

És még mielőtt valaki naiv kislánynak titulálna, közölném, hogy nekem is megvan a magam keresztje, pont úgy, ahogy minden embernek ezen a földön.
Lehet, hogy 20 éves vagyok, de az élményeket, a jókat és a rosszakat egyaránt nem feltétlen az években mérik.

Lássuk be, mindenkinek megvan az oka, ami miatt sarokban gubbasztó depressziós roncs lehetne és vannak is, akik ezt is választják.
Ám vannak, akik nem.

Azt szeretném megmutatni, hogy igenis lehetsz boldog, és nem, nem akkor, ha elvonulnak a viharfelhők, hanem akkor is, amikor tombol a hurrikán.

Hogy problémákkal is kék az ég, és csiripelnek a madarak, és dobog a szíved, és tudsz mosolyogni.

És mosolyogni mindig tudsz. :)

 

Nem egyetemes megoldást kínálok. Csupán néhány gondolatmorzsát és inspirációt szeretnék megosztani veletek, amivel szebb lehet a napotok.
Ezért is ez lett a blog címe: The Moments of Life – az Élet pillanatai.

 

 

A boldogság, a pozitív hozzáállás nem azt jelenti, hogy becsukod a szemed, és nem látod a problémáidat. Hanem azt, hogy igenis szemügyre veszed őket, minden egyes kis szegletét megfigyeled, és meglátod benne a csodát.

Azt hogy mit tanulhatsz.

Hogy mit nyerhetsz egy-egy nehézség által.

Hogy neked az akkor is hasznodra van, és nem véletlenül van az életedben.

 

És még valami a boldogságról, ami számomra meghatározó: egy idézet Szabó Magdától: „Anyám azt mondta: azt ne képzeld, hogy a boldogság az egy folyamat, hogy elkezdődik, éltek, mint a mesében, jönnek a kék hegyek a rózsavirág – a boldogság a katasztrófák üzemzavara”

 

A boldogság nem jön majd, ha ügyesen spórolsz.
A boldogság nem kopogta be, ha vezérigazgató leszel.
A boldogság nem repül a szádba, mint a sült galamb, ugyanis a boldogság nem tárgy, nem élettelen dolog, amit csak úgy adni, venni, küldeni vagy nyerni lehet.

 

A boldogságot csinálni tudod.
A boldogságot csak érezni tudod, belül.
A boldogság az élet.
A boldogság te magad vagy.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://themomentsoflife.blog.hu/api/trackback/id/tr668284474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása