Tabuk nélkül, csak pozitívan!

The Moments Of Life

Díjat kaptam - igen megint! Dorothy Blog Award

2016. február 26. - MomentsofLife

dorothy-blog-ward.png

Alig volt időm kettőt pislogni az előző díj után és máris kaptam még egy jelölést. de nem mondtahnám hogy nagyon bánom a dolgot. 
A Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közösségében mindig van valami újdonság, valami játék, amivel megismerhetjük egymást vagy kedveskedhetünk egymásnak, és ezek a díjazások is erre szolgálnak. Ezt a jelenlegit Tündétől kaptam a Tintafolt bloggerétől, akinek ezúton is hálás vagyok érte :)

 

Tovább

Liebster Blog Award avagy jéé meglepetés

nevtelen-1.jpg

 

 

 Megkaptam életem első díját! - nem is egyszer, de rögtön kétszer is :)
Ez azért nagy dolog számomra, mert csak nemrég csöppentem bele a blogolásba, és még mindig keresem a hangom és a stílusom, amivel őszintén és lényegre törően tudnám elmondani és felvállalni mindazt, amit gondolok. Szóval kezdő blogíró lelkemnek hatalmas értékelés, hogy erre méltónak találtattam vala, amiért hálás is vagyok Nagy Ildikónak, akinek a blogja itt található, és Tóth Evelinnek, akié pedig itt van - ésszeretném megragadni az alkalmat arra hogy kifejezzem menniyre tetszik mindkettőtök blogja :)

 

Tovább

A férfiak és nők gondolkodásmódja

avagy most lehull a lepel miért nem értjük meg egymást

Elgondolkodtatok már, hogy miért nem értitek meg a párotokat? Hogy miért van az, hogy látszólag ugyan arról beszéltek, és a végére kiderül, hogy igazából egyikőtök se arra gondlt mint a másik. Hogy miért van az, hogy azonos nemű személlyel sokkal simábban megy a társalgás, de ha az ellenkező nemről van szó... nos, vele gyakran katasztrófa.

Személy szerint én kismillószor gondolkozom ezen. Még úgy is, hogy szerencsésnek tartom magam, amiért megértő párom van (az esetek többségében :) ).
De néha nem fér a fejembe hogy mi az oka annak, hogy ennyire nem értjük egymást.

Ismerős?

A minap újra szembe jött velem egy videó, amivel már pár éve találkoztam, és már akkor is szinte katartikus volt a megértés okozta öröm, hogy lényegébe véve a dolog igen egyszerű.

Ezt szeretném veletek megosztani, tehát íme.

Megjegyezném, hogy női szemmel ahogy a Nőket leírja az úr, teljesen igaz. Minden betűjével egyet tudok érteni azzal ahogy a női agy működik szerinte, és még mindig hihetetlennek tartom kissé hogy a Férfiak ennyire máshogy működnek.

Szóval kedves Férfiak, véleményt kérek: valóban ennyire máshogy gondolkozunk?

 

A teljes előadást itt tudod megtekinteni, szerintem mindenképpen érdemes belenézni :)

 

7 tipp, hogy hogyan motiváld magad

 

parapszichologia-magia-m8u7xztmw0m3l6o0nip3cfytqxhg12b5ef1hs8yr34.jpg

Mindenkivel előfordul, hogy elege lesz a világból.

Nem is csak elege, de még szikráját se látja semmi jónak az életében. Lubickol az önsajnálatban, talán még pityereg is, és bárhol lenne, csak épp a saját bőrében nem.

Hja, van ilyen.

De az a helyzet, hogy várhatod, amíg valaki odatocsog melléd abba a nyálkás érzésbe és akaratod ellenére kirángat onnan.

Tovább

Az érzelmeket meg kell élni

1920.jpg

A vilg elvárja hogy uralkodj az érzéseiden. 
Nem? Dehogynem: "nem vagy már kisbaba, hogy sírj" - igaz?
Egész kicsi korunktól nevelnek arra, hogy minél jobb legyél. A jó gyerek nyugodt gyerek, hagyja anyát és apát tévét nézni, beszélgetni, nem hisztizik ha akar valamit, mosolyog ha vendégségbe van, még akkor is ha dögunalom.
És a jó gerekekből lesznek a jó felnőttek.
Ezzel csak egy bibi van: a jó felnőtt nem feltétlen boldog felnőtt.

Had meséljek el egy történetet.

Tovább

Carpe Diem

Engedd hogy a dolgok megtörténjenek!...

carpe-diem-5501835066e49b663600f707.jpg

Vannak vágyaink.
Vannak elképzeléseink.
Vannak álmaink.
Vannak azok a dolgok, amiket tervezünk, hogy majd ezt fogom csinálni, majd így lesz, majd azután ez, az amaz, elindítom a vállalkozást, megkéri a kezem, kifestem a házam, satöbbi.

Mindben van közös pont: A mondat eleje úgy kezdődik hogy „Majd ha…”

Tovább